"mini"novell nummer 2

Allt började en helt vanlig dag på jobbet. Inget konstigt alls, jag kom till jobbet som vanligt klockan halv åtta.
Kom direkt på att jag skulle kopiera ett kontrakt jag hade liggades hemma i hallen. Jag tänkte efter en stund, begav mig sedan till chefen för att säga till att jag va tvungen och springa hem.
han tittade på mig med en blick jag kände igen, sen log han direkt.
jag sprang hem fort som sjutton. Jag kunde inte riktigt släppa blicken han gav mig.
Väl hemma möttes jag av min före detta pojkvän, som för tillfället bodde hos mig. Han va på väg till affären så jag påminde honom om kattmaten.
När jag skulle ta pappret låg det inte alls där jag hade fått för mig att det låg, jag kände hur paniken började komma jag hade ju inte tid med det här. Varför ska jag alltid ha sådan tur. Hjärtat började rusa allt fortare och jag vart mer förvirrad för varje sekund som gick.
Till slut hittade jag det i badrummet, men vad sjutton gjor det där. Aja jag skakade på huvudet och begav mig tillbaka till jobbet.

Jag passa på att springa in på ett mysigt litet cafe för att köpa med mig en kaffe och kanske nån kaka som jag kunde bjuda på..
När jag kom in doftade det gott av nybakta bullar, det var tända ljus med doft av något sött, kan tänka mig att det var vanilj. Överallt fanns det goda och fina bakelser.

En kaffe och två kanel längder var det jag fick med mig från cafet, jag kände sådan glädje när jag kom därifrån det påminde nästan lite om min mormors kök när jag va liten, det kanske var därför jag kände sådan glädje.
Jag kände mig helt lugn när jag kom in på jobbet, alla verkade stessa jätte mycket. Jag gick in i fika rummet och la fram kanel längderna på ett sorta vitt fat jag hittade i ett av skåpen.
Just då kom chefen in.
Chefen: Ojoj då här bjuds det på massa gott.
Jag log bara, jag hade nog inget bra svar på det.. Jag kände hur hans blickar brände på mig, jag borstade bort några hårlockar som föll ner i ansiktete på mig. Plötsligt kände jag en varm hand på min axel, jag riktigt kände hur nervös jag blev, blodet rusade som en varm flod genom hela kroppen.
Chefen: "jag tror inte du behöver äta så mycket sött."

Jag vart helt stel i kroppen, hur i helvete kunde han ens säga så. Det gör man bara inte. Jag skulle precis öppna munnen och försvara mig när han till la... "Du är ju redan så söt"...
Direkt efter det vände han sig om och gick utan att titta på mig. Jag kände mig chokad, jag fattade nog inte rikgt vad han menade jag var ju så inställd på att försvara mig..
Dagen gick och jag jobbade på, jag tänkte inte så mycket på det som hände i fika rummet... Det var total kaos på mitt skrivbord, jag kände att jag va tvugen att städa undan allt. Jag plockade upp alla papper. Passade på att läsa min mail medans jag ändå satt ner... massa reklam fanns det, men jag öppnade ett reklam mail. dom hade rabatt på min favorit bok affär, 10 procent på nästa köp. Jag skrev ut det tänkte springa in där på vägen hem från jobbet.

Jag fick ett mail från Chefen med, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, samtidgt som jag läste hans namn kände jag den varma floden i min kropp igen, hjärtat började bulta högre, kände mig nästan lite rädd. Innan jag vågade öppna mailet tänkte jag på alla små incidenter i dag, plötsligt slog det mig.....HAN FLÖRATR!
Vad ska jag göra, jag tittade bort från datan. Många frågor flög genom mitt huvud.
Är han inte gift? Vaför gör han så? Nej du jag vågade inte öppna mailet än.
Jag hade alltid kännt en attraktion till min chef, men det gör dom felsta kvinnor här. Han var ju sådär charmig som man önskade att alla killar var. Snäll och alltid hjälpsam. Precis som killarna på film.
Samtigt som jag var nyfiken på mailet så var jag rädd, hur skulle allting bli.

Nej jag va för nyfiken för att låta mailet vara oläst.

Kära Sandra
Möt mig klockan 19 utan för ICA!
Med vänliga hälsningar Lars

Jag svarade inte alls på det där. Jag vart väldigt nervös i magen direkt, kände nästan ett litet lyckorus, jag visste inte riktigt om jag var glad eller rädd. Det var ju trots allt det här jag hade velat under mina 7 år här på jobbet.
Jag kollade på klockan och insåg att jag slutatde om bara några minuter.
Den här dagen hade gått väldigt fort. Jag tänkte mest vad vad som skulle hända ikväll, skulle jag gå ut med honom eller skulle jag skita i det..
Jag tog på mig min röda kappa och kastade upp min väska på axeln. Såklart så mötte jag Lars på vägen ut, vi sa inget till varandra jag log bara av ren refelx..

Det hade börjat regna ute jag som inte hade något paraply. Fick rädda håret med en tidning istället, lika bra gick väll det igentligen...
På vägen hem kom jag på mig själv när jag tänkte på kvällen. Jag var nog riktigt glad över det hela. Jag hade ju inget och förlora på att gå till våran mötes plats..
Jag skyndade mig upp för den långa trappen, de brukade kännas lång iallafall, men just idag gick allt väldigt lätt och fort, tiden bara rusade iväg.
Vad skulle jag ha på mig ikväll då? Den lilla svarta kanske? Nej för klassiskt jag undarde vad som skulle funka med mitt blonda långa hår. Igentligen det mesta, men det fick ju inte bli för mycket eller för tillgjort. Stod länge och tittade in i garderoben innan jag slutligen tog ett par svarta byxor med en vit skjorta till. Väldigt klassiskt, men snyggt.
Klockan börjar bli mycket nu, kvart över sex redan. Sminket fick duga. Det va inge fel på det alls... Jag tänkte på på kvällen och kände hur lusten bara rusade i min kropp, jag fick fram ett nervöst leende.. Jag hade länge velat förföra honom,men fick för mig att han var gift, uppenbarligen var han inte det. Eller? Jag kanske skulle fråga det innan det går för långt. Om det ens blir det... Jag började känna mig osäker.
Nej nu får jag väll ge mig, klart jag ska gå dit. Jag satte upp mitt lockiga hår i en toffs högt upp på huvudet.
På med lite läppglans, sen var jag redo.

Nu hade det iallfall slutat regna, tur va väll det.
Jag hade inte långt till ICA, jag såg det från min port. Jag kom närmare hela tiden, men han stod inte där. Kändemig lite nervös. Hade han lurat mig. Kollade på klockan, jag var lite tidig tur va väll det, då kunde jag förbereda mig.
Medans jag stod och väntade började jag fantisera om kvällen.

Han tog mig till en resturang, nått italiensk var det. Vi började meden flaska vin. Vi småpratade genom hela flaska.
Jag kunde inte sluta tänka på ifall han var gift. Kollade snabbt på fingret
Jag: Ingen ring ser jag.
Nej gud sa jag det högt, jag skulle ju bara tänka det. Gud vad pinsamt. Jag gömde ansiktet i händerna.
Jag: Nej förlåt det angår inte mig allt alls. Förlåt.
Lars log mot mig och såg sådär förförisk ut som han inte borde göra alls.
Han svarade mig snabbt. "Nej aldrig vart gift!"
Oj där hade jag tur, det kunde ha slutat pinsamt. Jag får nog skylla på vinet tror jag!
Innan jag visste ordet av stod en ny flaska på bordet.
Lars: vill du ha något och äta? Jag bjuder ju såklart.
sa han och log..
Jag: Ja jag tar gärna en pasta bolonges.
Jag satt och tittade honom djupt i hans gröna ögon. Jag kunde inte släppa blicken alls..
Vi satt länge där, men innan andra flaskan var slut så beslutade vi oss att gå därifrån..
Vi fnittrade på vägen ut, jag var glad, lycklig och onykter. Inte alls för mycket, kanske mer salongsberusad.
Det var ganska kallt ute, men det gjorde inte oss nått alls, vi gick hand i hand en bit innan han stoppade mig.
Jag tittade som ett frågetecken på honom.
Hans fuktigta läppar mötte mina. jag kände hur lusten fyllde min kropp, vi kramades och kramen blev allt mer intensiv och kyssen var romantisk och förförisk
Vi gick in i porten 2 meter framför oss. Jag antog att han bodde där.
Han låste upp dörren.
Jag hann inte ens titta in innan jag flög över honom igen, jag puttade igen dörren med foten och vi kysstet oavbrutet.
Kläderna började falla av och vi kom allt närmade varandra. Lusten ökade hela tiden. jag ville inte sluta nu! Kyssarna vart mer intensiva och hans läppar fördes ner mot min hals..
Sakta knäppte han upp min skjorta och mina bröst blottades.
Han böjde sig över mig och kysse mig igen, våra läppar var som fast limmade i varandra medans jag knäppt upp hans skjorta..
Våra nakna kroppar möttes och vi var fuktiga av lust. Vi andades mycket häftigt, jag kunde ana små stön också. Han tog på min nakna kropp, handen fördes upp och ner över min rygg... Hela natten ägnade vi oss åt varandra och åt våran lust. Naket och passionerat...
Nästa dag vaknade jag av en lätt puss på pannan..
Kikade upp och möttes av ett stort leende och en ömkyss på munnen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0