Gårdagens dagen :)

Frukost: INGEN!

Lunch: lite av gårdagens sallad och spagetti med ketchup och peppar.

Middag: Maxmål.


Frukosten skippade jag för vi givk upp så sent, så jag kände att det va lika bra o gå på lunchen.
Middagen ska vi inte tala om, gud så dumt, men vi blev bjudna, klockan vart så mycket inna min
älskade kom hem så mellan åtta o halv nio kom han hem med det.
Tar igen det idag med träning, tänkte gå ut o gå senare när Jonas vaknar så jag kanske piggnar till lite :)
Kan lova att maten idag kommer bli mycket bättre.. skäms nästan, men det är bara o träna hårdare.
Ska erkänna att jag har lite träningsvärk i magen idag :)

Puss o kram

God morgon

Godmorgon, hann inte skriva igår, kom hem rätt sent så vi la barnen direkt :)

igår så va vi upp till A6 o jag fick lite nya kläder :) snäll sambo man har va?!
Det va skönt att det inte va så mycket folk. Melissa älskade o kolla kläder h on tog på precis alla kläder  sa hur fina dom va :) klart att hon sprang runt lite, men det var för att kolla kläder. haha har aödrig sett henne sån förrut, hon verkligen älskade det. Inatt ville inget av barenn att jag skulle sova, sista gången jag kollade på klockan va hon 03:26, det kändes inte så kul alls :( Shir happens.
Nu står i allafall kaffet klart, kände att kroppen vill ha lite.

Samantha ligger på golvet nu, jag tänkte hon skulle leka lite, men icke sa nicke, hon tjurar mest, lika bra o ta henne o sen bli lite allmänbildad framför nyhetsmorgon.. Lägger in dagens när hon sover sen.


Puss o kram

morgon.

Godmorgon, nu har vi vakna o morogn bestyren är fördiga, allt klart, ska snart fylla på kaffe koppen. Efter gårdagsn fundering så kände jag bara massa enrgi, nu jäklar ska jag ner i vikt :) även om jag hatar havregryns gröt, så borde jag äta det. Man kan väll ha kanel på kanske? Ja vi får se, ska ner till affären o köpa smör, Melissa har ju det på sina mackor.
Melissa va vakanr många timmar i natt så det vart inte mpnga timmars sömn, därför klev jag inte ur sängen förän typ 11, jag sov inte så länge men då gick jag upp. Pappa i huset gick upp och gjorde frukost till Melissa.


Idag ska vi ut i det fina vädret, det är åtta plus och sol, jag önskar att man hade en hund nu så man kunde gå ut o gå utan vagn o barn :) haha
Kanske skulle baka nå bröd i dag, jag vet inte har bara lust o göra nått.
Det sista jag har lust med nu är o stryka tvätten, det är väldigt behövligt men jag väntar på att nån frivillig ska komma o göra det :) haha, kommer inte ske, får ta tvätten ikväll :) haha

Nej kaffe va det
Puss o kram

nu kom kvällens funderare.

Jag har tänkt på en sak, när man gör nått, tex som jag spelar på en hemsida, så är jag fruktansvärt nära ett rekord o jag försöker 1000000 gånger men det går inte, sen sitter jag nästan o gråter för det går inte som jag vill i spelet, jag skulle kunna sitta här hela natten o bara klicka tills jag klara det.
Nu till funderingen. Varför är vissa människor så jäkla envisa, jag ger mig fasiken på att jag ska klara det innan jag lägger mig!
Varför på kvällen när tålamodet och orken knappt finns, jag  som har vart i full gång hela dagen.
Känner mig rätt lost och snurrig i huvudet, men jag ska klara det. Sen behöver jag kolla nya skor :( vill ha ett par snygga stövlar med lite klack.
Träningen är klar, men känner att jag skulle göra om det en gång till för att rensa huvudet så jag inte är så snurrig när jag lägger mig. Ja du många tankar som kommer nu. Var ska jag hitta ett par skor i bra pris? när ska jag klara rekordet? När kommer beställningen? Vad ska vi äta i morgon? undra om jag får sova i natt?

Ja som ni fattar är huvudet fullt, ganska skönt att ha bloggen att ventileria i. Kan det vara så att männikskor har för höga kvar på sig själva? är man för in rutan i samhället att det ska vara på ett sätt, men ibland passar inte mitt sätt in där. Nej nu för jag ta o sluta fundera på allt o inget......

Nej nu är det nig dax att krypa ner i sängen med min älskade,  får nog tjata lite i öronen på min älskade sambo.

Puss o kram

Dagens :)

Nu har barnen lagt sig o jag har fult upp, jag har precis skurat alla golv, tänkte göra det en gång till ihop om att det ska bli renare :) hihi, sen ska jag träna, känner bara massa energi o lycka rusa i kroppen så det är lika bra o köra, sen ska jag sätta mig o soffan med lite nötter och ett päron :) Hoppas de finns nå bra på tv som jag kan se på. Jag har hunnit med massor idag, så det är skinande rent här hemma, ävenen kvällspromenad är gjord i mörkret, ska erkänna att jag ringde mamma på vägen, det va väldigt mörkt haha.

Nej nu till dagen "matschem"

Frukost: Två knäckemackor med ägg på
3 koppar kaffe

Lunch:Hemmagjord kebabsallad, så super gott. Med vitlökssås på
1 kopp kaffe

Middag:en liten sallad som vart över sen innan, utan kött o sås.

Vi köpte nå nytt kebab kött på MAXI, det va super gott, det rentav smälte i munnen :) helt underbart, Melissa gillade det med i massor.

Nej nu ska jag hänga tvätt sen skrura alla golv igen innan jag ska vila! Skriver nog nån fundering senare...

Puss o kram

:)

Nu sitter jag med tötamostern i telefon igen :) haha
Har plockat undan lite o väntar nu på att Samantha ska vakna :) täntke damsuga lite då, passar på o vila lite nu.

Vilket skitväder det är i dag, blåser och regnar! Men vi har vart ute o gått i dag ändå, jag ska ta en promenad ikväll o köpa mjölk glömde köpa det när vi va in. Ikväll har jag gett mig fan på o träna, jag SKA göra det när barnen har lagt sig, armar o ben o mage, lika bra o köra även om man inte orkar, sen ska jag skura golven och damsuga överallt. stryka ska jag me göra, kanske tar det i morgon vi får se. bränner man kalorier då? jag vet inte faktiskt, haha vilken fråga, kanske ska googla på det!

Nej nu ska jag kika runt lite mer på intrener innan hon vaknar.


Puss o kram

morgon

Godmorgon, nu sitter jag med Emma i telefon :) tjötmoster :)Natten va rätt okej, inte så mycket sömn.
Hade en underbar man i morse som gick upp gjorde frukost till oss alla :) helt underbart. Nu ska vi snart iväg så jag skriver mer senare.



Puss o kram

nattnatti

Nej nu ska jag nog gå o lägga mig, känner att jag är trött efter denna dag:)
Just nu känner jag mig så lycklig och glad, jag längtar tills mina barn vaknar i morgon o ler mot mig det spelar ingen roll om det är kl sex på morgonen :) Jag höll mig ifrån allt onyttigt ikväll, känner mig väldigt stolt jag som va så sugen. En liten macka fick det bli....
Jag känner bara massa lycka nu, kanskeska passa på och lägga mig, jag kanske drömmer bra då :)
Nej alvedon mot magen först, sen ska jag krypa ner i sängen o krama om min man! GODNATT!


Puss o kram

Dagens

Nu sover båda barnen och jag sitter här och äter en päron och dricker LOKA!
Jag känner hur suger börjar komma nu, men jag vill inte ta nått och äta, får nöja mig med frukt!!!!

Tänkte lägga in dagens "matschema"

Frukost: en macka med keso, leverpastej och ost på
2 koppar kaffe

Lunch: (bortbjuden) 1.5 bit Hemmagjord pizza med tomatsallad
1 kopp kaffe

Middag: det vart lite fusk, två korvar med bröd, inte så nyttigt men gott.
1 kopp kaffe

Lite snabbt recept på den underbara hemmagjorda pizzan
Degen finns o köpa.
På var det cornfärs, mozzarella och soltorkade tomater i olja. Den va så underbar, den kommer jag göra hemma själv med. Melissa åt och tycket om det med, super enkel o göra med.
Hett tips till alla småbarns föräldrara :) Lägg till lige gurka eller nån god grönsak vid sidan om så får barnen i sig det med!

bortskämd :)

Nu har vi äntligen kommit hem efter massa stoj o lek idag :) Det va jätte trevligt verkligen, man kände sig rätt bortskämd, allt serverades. så underbart :)
Melissa sitter och äter en satsuma nu snart dax för läggning, jag hoppas det går lika smidigt som andra kvällar :)
Vi har precis vart i affären med, gick en liten promenad i regnet, men det va tung jag gick putta på Melissa cykel, men det är väll bra motion, på vägen till Melissas kompis så hade jag Samantha i bärsele, det va riktigt tung eftersom det är uppfärsbacke. Tänk positivt. Haha
Det serverades pizza till lunch, så super god, det va conrfärs på, mozzarella och soltorkade tomater så underbart gott va det, jag har aldrig ätit corn färs förrut, men det va en riktigt överraskning, det kommer jag skälv köpa :)
När vi kom hem från Melissas kompis så var hennes kusiner här, vi va barvakt en stund :) så Melissa har verkligen fått leka idag o jag är super nöjd.
Skriver in "matschema" sen när barnen har lagt sig :)

Puss o kram

Funderat.

Jag har suttit här och funderar lite på dethär med mat. Mitt problem är att jag blir så hungrig på kvällen, jag små äter inte alls på dagen, men på kvällen när barnen har somnat så skulle jag kunna bo ikylen, hur ska jag göra för att bli kvitt detta?! Sätta häng lås på kylen o ge nycklen till min man eller? gå o lägga mig, hjälp jag vet inte vad jag ska göra åt det!

Min svaghet gällande mat är god mat, jag tar gärna en gång till bara för att det va så gott, jag vet att det är det värsta man kan göra, jag brukar oftats hejda mig o bara at en gång o ta en frukt senare istället. Ibaand är det bara omöjligt.
Jag ha ca 4 kilo o bli av med på en månad nu, o det ska lyckas.........punkt slut....
Jag vill träna men vågar inte för jag har lite ont i halsen, nån som vet om det är nån fara, det är inte så att jag ska träna på gym utan bara arm, ben och magövningar hemma. Jag är ju ute o går även om jag har lite ont i halsen. TIPS OCH RÅD önskar :)

Nej nu ska jag plocka ihop allt innan vi ska iväg.


Puss o kram

2 november

Godmorgon, uppe med tuppen, sitter här med en kopp kaffe o smälter frukosten :) hihi

Jag drömde så konstigt i natt, jag kan inte ens sätta fingret på vad jag drömde, det va bara totalt kaos.
Melissa stökade en del i natt kom in till oss innan vi ens la oss, vi la oss rätt sent ifs. Sen stökade hon runt, lilla Samantha sov så snällt i sin säng tills halv fem eller nått då va det dax för mat :)
Idag ska vi iväg till Melissa kompis, vi har blivit bjudna på lunch så vi ska dit, det ska bli spännande och se vad det bjuds på.Herrn i huset får stanna hemma, det blir bara jag o tjejerna som går.

Nej nu ska jag prata med en gruglande liten bebis här!

Puss o kram

Dagens

Passar på och lägga in dagens "matschema"

Frukost: två mackor mer keso och ost.
En kopp thè och en kopp kaffe.

Lunch:Fullkorns pasta med ketchup och svartpeppar, till det broccoli
2 koppar kaffe.

Middag: En stekt fisk med rostade rotfruker med räkröra till.

Kvällsmat.
2 mackor med räkröra.


Recept på räkröra.
En stor bruk creme fraiche "lätt"
2 rödlökar
och ca 3 dl räkor

fisken hade jag panerat själv. blandade i citronpeppar och dill i ströbrödet. Super gott var det.

blanda och njut ;)

1 november 2010

Här ska ni få följa med mig ner i vikt :)

Jag har a 14 kilo som jag vill bli av med, vet inte under hur lång tid alls, jag hade tänkt mig ta små del mål.
Mitt första mål är att gå ner till 60 kilo tills den 1 december.

Jag kommer lägga upp "matscheman" varje kväll om vad jag har ätit och druckit under dagen. kommer även skriva om jag "fuskar" lite, vilket inte ska vara någon vana alls. Jag vill verkligen nå mitt mål. Jag måste tänka lite på att jag ammar med, men jag har hittils ändrat kost vanor och motions vanor. Jag har inte riktigt kommit igång med träningen än pga en liten förkylning, men den är nog snart pust veck!

Mina matideèr får jag främst från medelhavskosten, men det är inte enbart det jag äter, bara det innehåller rätt saker så äter jag det!
Jag vill gärna ha ideèr och tips från alla läsare :) alla tips är välkommna.

Ni får även följa med i vardagen med två barn, två katter o en sambo. Bloggen kommer innehålla det mesta :)
Nej nu ska jag hoppa ner i sängen, ska upp i morgon.

Startvikt: 64,4



Puss o kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0